Paradetes

Com en edicions anteriors,  el Feslloc comptarà amb un espai reservat a ONGs, associacions culturals, empreses i persones autònomes que vulguen vendre productes diversos.

Tipologia:

  • Alimentació. Empreses, persones autònomes o entitats que trauen rendiment econòmic amb la venda de productes alimentaris.
  • Marxandatge. Empreses, persones autònomes o entitats que trauen rendiment econòmic amb la venda de marxandatge divers: samarretes, dessuadores, bosses de tela, cd’s, etc.
  • Associacions, ONGs… Entitats que, tot i que posen a la venda alguns productes, no acudeixen al festival amb finalitat lucrativa. De fet, l’Organització coneix, per l’experiència d’anys anteriors, que aquestes entitats obtenen pocs guanys amb els productes posats a la venda.

Els objectius d’aquestes entitats han d’estar en consonància amb els valors intrínsecs del Feslloc: promoció del valencià i de la nostra cultura, de l’ecologisme, de la ruralitat, del feminisme, defensa de la diversitat sexual, rebuig i condemna del feixisme…

Per muntar una paradeta al Feslloc 2024, caldrà formalitzar la inscripció, la qual cosa requerirà:

  • Signar una declaració responsable de coneixement i acceptació de les condicions de participació en el Feslloc 2024.
  • Emplenar un  formulari facilitat per l’Organització.

La inscripció és formalitzarà en el 2n trimestre de 2024. Quan s’acoste el moment, facilitarem més informació.

Moltes gràcies per la comprensió i col·laboració!