Informacions i recomanacions

On som?

Has arribat a Benlloc, poble de poc més de 1000 habitants de la comarca de la Plana Alta que, des de l’any 2007, acull de manera ininterrompuda el Feslloc. Festival de música en valencià, activitat organitzada per l’Associació Feslloc i que compta amb el suport d’Escola Valenciana i l’Ajuntament de Benlloc.

Gràcies pel teu suport a la cultura, als nostres artistes i a la resta de sectors relacionats amb l’escena musical: productores, empreses de so, periodisme, disseny gràfic, fotoperiodisme…

Acampada

L’adquisició de l’abonament o l’entrada de dia et dona dret a acampar, sense cap cost afegit, en la zona d’acampada (la Pineda) condicionada per l’Ajuntament de Benlloc.

Per favor, fes un ús cívic d’aquest espai que compartiu centenars de feslloqueres i feslloquers.

Deixa lliure les zones de pas macades per l’organització.

No ocupes més lloc del que necessiteu.

Diposita el fem en els contenidors habilitats.

No faces foc en la zona per evitar qualsevol risc d’incendi.

En concloure els concerts programats, l’acampada ha de ser, prioritàriament, un lloc de descans. Fes possible la combinació de gaudi i descans, pel bé de totes les persones acampades. 

Allotjaments

Ací tens una llista de llocs (Benlloc i poblacions properes) on, amb una mica de sort, trobaràs un espai de descans que et permeta gaudir més intensament de la programació del Feslloc 2024.

Objectes perduts

Els objectes perduts es dipositaran al punt d’informació del festival. Si perds algun objecte, tant de bo el recuperes de seguida! 

Si et trobes algun objecte perdut, sigues solidari i porta’l, per favor, al punt d’informació del festival. Pensa que podria haver-te passat a tu…!

Residus i deixalles

Diposita les deixalles en els poals i contenidors habilitats en diferents llocs del recinte, per favor. Col·labora amb nosaltres per fer possible que tota l’àrea del festival estiga el més neta possible!

Crèdit per a consumicions

Si vols consumir algun producte (aliments, beguda…) en el recinte de concerts del Feslloc pots fer-ho pagant directament l’import amb la teua targeta bancària. És la forma més senzilla per a totes i tots. 

Tanmateix, també podràs carregar crèdit en la teua polsera feslloquera en els punts habilitats. La càrrega es podrà fer en metàl·lic o amb targeta bancària, sempre que la cobertura tècnica ho permeta. Si pagues amb diners, procura portar monedes de 50 cèntims, 1€ i 2€ i bitllets de 5€ i 10€ per facilitar i/o evitar el canvi.

Els diners no consumits es podran recuperar en concloure el Feslloc, tot seguint les indicacions que donara el festival en el seu moment. Superat el termini establert per a la devolució, no es retornarà a cap persona els diners no consumits.

Venda d’alcohol

Està prohibida la venda d’alcohol a persones menors de 18 anys.

Problemes de salut

Si tens algun problema de salut o has de prendre alguna medicació, sigues responsable. Si prens medicaments, informa’t de possibles incompatibilitats amb el consum d’alcohol. Si ets al·lèrgic a algun medicament, porta algun document que ho testimonie o posa-ho en coneixement de les teues amistats.

Amb calma

Si t’has desplaçat a Benlloc és per gaudir d’un Feslloc inoblidable. Mantín una actitud educada i responsable pel teu bé i el de la resta de persones assistents.

Si has de conduir un vehicle, no ho faces si has ingerit massa alcohol o si notes que el cansament et venç i no estàs en bones condicions per posar-te en ruta. 

Reposa i descansa una mica, fins que estigues en les millors condicions per abandonar Benlloc…, i poder reviure més tard la teua experiència feslloquera.