Vaire

El grup valencià Vaire explora «amb valentia» el terreny del rock alternatiu, rapcore, indie rock, punk i metall, en el seu nou àlbum, ‘Catarsi’ amb l’objectiu de «teixir una experiència única». Entre els diferents estils musicals d’aquest treball, que consta d’onze pistes, el ‘headbanging’ es manté com el «fil conductor que cada nota i ritme».

L’encarregat de produir aquest àlbum ha sigut Alberto Marín , reconegut pel seu treball com a guitarrista en bandes com Ankhara, Def Con Dos, Mónica Naranjo, y ex Hamlet, ex Skunk DF. Les gravacions van tindre lloc en The Mixtery , sota la direcció de Raúl Abellán. La combinació de l’experiència d’Abellán, Marín i la «màgia» de la banda ha donat com a resultat un so «impecable i envolupant».

La portada de l’àlbum és obra de Helga Ambak, qui ja va col·laborar amb la banda en el seu àlbum anterior, ‘Introspecció’. Segons la banda, la portada representa el «procés catàrtic» que han experimentat des que va sorgir la idea de gravar un segon disc. «El disseny de la portada és impactant i cridaner, reflectint les emocions que intenten transmetre amb les seues noves cançons», han apuntat.

El grup està format per David Nadal (veu), Christian Collado (guitarra i cors), Pepo Valverde (guitarra), Sergi Ribes (baix) i Josep Puigcerver (bateria).