Ones

ONES és un grup en constant evolució que es mou entre el rock i el pop, passant per influències índies. Tot això amb un so de predominant i potent percussió amb tocs electrònics i moderns, mesclat amb una tendresa més acústica i melòdica, alhora que amb un contingut líric profund i reflexiu.

Amb múltiples intents previs a l’esquena, l’any 2020, el temps de pausa, pensament i reflexió i l’aportació dels punts de vista de tots els membres els va fer adonar que la direcció del grup no es podia forçar, sinó que havia de fluir i trobar el seu propi estil sense prejudicis. En aquest punt naix ONES, amb la plena intenció de gaudir i involucrar al màxim públic possible.

ONES pren el nom de la calma de la mar Mediterrània, de la potència del so de la música transportat per l’aire i de l’energia que transmetem i ens connecta als éssers humans en un univers inabastable. Això és el que vol ser Ones: un grup d’individus vibrant a distintes freqüències que xoquen i es combinen en total harmonia.

ONES parlen i canten de l’agraïment que tenen amb la gent i els esdeveniments que els han dut ací i que estan acompanyant-los en aquesta etapa. El grup es preocupa pels problemes de la gent, per les seues motivacions vitals diàries, que es lliguen directament amb les seues. Sempre amb una intenció positiva, el grup vol parlar de l’amistat, l’amor fraternal o familiar, les celebracions, o fins i tot de moments durs viscuts i temes relacionats amb la salut mental. Tot, però, des de la gratitud i fent partícip a qui vulga seguir-los.