La Fulla

La Fulla naix a l’estiu del 2015 a les comarques de l’Horta Nord i Camp de Morvedre. El viatge del grup comença per buscar un estil característic. Al maig de 2017 s’enceta la gravació del primer EP, quatre cançons que serviran com a presentació i proposta del grup novell. Es tracta de la plasmació d’inquietuds musicals i socials dels músics en forma d’un mestissatge que camina per distints estils musicals.

El grup realitza un total de 25 concerts combinant cançons pròpies i versions d’altres grups entre els quals destaquen el Concert de Falles de la falla Arrancapins a València, el Festival d’Arts a Vilamur, l’Aplec dels Ports a Herbers o el Magdalena Rude Rock Fest a Castelló. També enceten un projecte acústic que versiona les seues pròpies cançons actuant al Cant al Ras de Massalfassar, entre altres.

El passat 15 de desembre la Fulla va publicar Nucs de vidre, un recull de 10 cançons on el grup tracta els conceptes enquistats i conductes normalitzades a les quals fan front col·lectiva i individualment en el seu dia a dia. L’extremada facilitat perquè qualsevol intent per treballar amb elles implique un risc i tot es trenque. Són els processos de desconstrucció, la facilitat per a frustrar-se, les crisis existencials i els vaivens emocionals. La crònica i continuada recerca de l’homeòstasi personal i social mentre la vida avança a un ritme frenètic.

Amb aquest treball, el grup assenta el seu estil en un rock melòdic amb grans i diferents influències.