Julieta

Julieta es presentava en l’escena musical catalana amb hits com “Nayades” i “Tu Juru Ju”, una experimentació de la sonoritat que li regalaven diferents idiomes, passant pel català, el francés, l’anglés i el castellà.

Estudiant d’enginyeria de sistemes audiovisuals, sentia un fort interés per la investigació del so i la confluència entre la tecnologia i la música. Sota la influència d’artistes contemporanis com Björk, Angèle, James Blake i Mort Garson, Julieta portava la seua música a l’imaginari somiador de les nimfes, una fantasia actualitzada i urbana dins d’un escenari on es respirara cert misticisme. El resultat: un pop magnètic inspirat en l’amor i el desamor, relatant de manera senzilla, però profunda, les reflexions que ens apareixen a tots en el nostre dia a dia. En poc menys d’un any, Julieta ressonava a les principals ràdios catalanes com Los 40, iCat FM, Europa FM o RAC105 i trepitjava fort l’escenari del Primavera Sound, Fanàtik Fest, Maleducats, Fred Festival i Magnífic Fest.

Si amb els àlbums Juji (2021) i Ni llum ni lluna (2022) va aconseguir un públic fidel i entregat, per a quan va estrenar amb The Tyets “Clar que t’he trobat a faltar” i “No m’estima +” de la mà de Mushkaa, Julieta ja havia establert el seu estil, dominant el pop, el reggaeton, el house i una electrònica que va fer seua com a figura referent de la nova escena catalana.

Aquest any, en contraposició amb el 2022 i el seu Ni llum ni lluna ambientat en la llum del capvespre i la posta de sol, Julieta s’ha entregat a la nit amb 5 AM: el club, els somnis i el despertar. Aquest àlbum, publicat en tres capítols, se sumarà al repertori d’Alguna Nit Tour, una gira amb més de 30 concerts arreu de l’estat espanyol recopilant les seues cançons més emblemàtiques i la presentació de tots els nous temes.