DJ Trapella

El projecte va nàixer el 2017 amb actuacions a escala local i comarcal. Després d’anys de formació i experiència, a finals de 2021 el projecte emergeix amb actuacions a diverses sales i festes de Catalunya, culminant-ho al firmar com a Dj resident a la Sala Clap (Mataró) i a la festa Caníbal de la Sala Apolo (Barcelona), com a part de l’staff de Djs d’Europa FM i com a Dj del grup musical Tribade.

Obertament LGBTQ+ i amb identitat de gènere dissident, amb el color lila present representant la lluita feminista, Dj Trapella crea una festa eclèctica, mesclant els èxits més actuals amb els més alternatius, de forma que les sessions siguen dinàmiques, fresques i sorprenents.

Aquestes festes es caracteritzen per un so i identitat propis gràcies a una fórmula única: mesclar un gran ventall d’estils musicals entre si i en directe, des dels més alternatius fins als més comercials, fet que permet englobar a tot el públic perquè ningú quede indiferent tot generant un ambient de festa variada, versàtil i divertida.

Com a valor afegit, al mesclar es reivindica el «Real Djing», col·locant la figura del Dj com a artista i no com a entretenidor. Això ho aconsegueix amb una preparació prèvia de les sessions, amb utilització d’un equip «Real Djing» (tocadiscos i mixer) quan és possible i incloent tècniques de turntablisme als sets (com scratch, toneplays, beatjuggling o wordplays). Tot això genera un so i una imatge propis i transformadors.

En un context connectat per internet i amb un relleu generacional a les pistes de ball, trobem un públic molt heterogeni (en edat i en gustos musicals). Gràcies a la capacitat de barrejar temes diversos de forma simultània, fent ús del hype i alhora de la nostàlgia dels 90 i els 2000, s’aconsegueix propiciar un ambient on totes les generacions i gustos troben punts en comú mitjançant estímuls musicals dinàmics i vivaços.