Colomet

Colomet és el projecte musical de la valenciana Paloma Aparici (Bèlgida, 1997). Sorgeix de la voluntat de materialitzar un dels seus somnis: entrar a un local una nit, amb les amigues i amics, i poder perrear en valencià. Barrejar festa, ball i passar-ho bé, amb cantar-nos coses nostres, identificar-nos amb les lletres.

En el viatge fins a completar les seues primeres cançons, l’artista ha entés que Colomet també és atrevir-se a provar sonoritats, frasejos i efectes, jugar i gaudir.

Així les coses, el projecte que va nàixer amb la inquietud de crear composicions que tingueren com a eixos principals la música urbana i popular, es va materialitzar en l’aparició de 22, el seu disc de debut (Atomic Records, 2023). Reggaeton de base, sons elèctrics i unes lletres que conviden a ballar i a enamorar-se són part de la seua coctelera sonora.

Colomet ha format equip amb el músic i productor musical Mario Sancho i el reconegut productor musical Mark Dasousa, responsable d’Atomic Records, aliances que li han valgut per presentar temes ballables i apegalosos, dels que fan ganes de rebentar la pista de ball, com “Massa Benimaclet”, “DxVida o “Per tu”.

Amb la publicació del seu àlbum, Colomet ha sabut arribar directament al públic més jove, amb preferències per la fusió d’estils i els ritmes urbans més ballables. Sens dubte, ha sabut crear una nova forma de transmetre la música del carrer, per fer-la arribar als escenaris.

L’artista de la Vall d’Albaida, en definitiva, ha aterrat a la indústria musical amb una proposta fresca, espontània, divertida i molt natural que reflecteix al màxim la seua personalitat i que ja està donant molt a parlar.